torstai 1. maaliskuuta 2012

Laita nokkela otsikko tähän

Tervehdys!

Kuten varmasti sivupaneelin kuvauksesta ja ehkä muualtakin päättelitkin, tämä on blogi jota minä, Irina tai nettinimellä Yolko, pidän nyt vaihtovuoden ja sen myötä vaihtaribloginkin päätyttyä. Ihan vaan vielä pelkkä blogi ilman etuliitettä siksi, että erinäisiä ideoita tämän blogin aiheisiin ja rakenteisiin on ollut useampia ja päättämättömänä ihmisenä en ole aivan varma mitä lopulta teen. Voi hyvin olla, että tämä hakee muotoaan vielä pidemmän aikaa. Ulkoasukin on luultavasti väliaikainen, tässä nykyisessä yhdistyvät kolmantena päiväni Japanissa ottamani kuva ja Bloggerin valmis pohja.

Päätin jo melko kauan sitten, että jatkan blogin kirjoittamista jatkossakin. Syinä olivat mm. se, että haluan kirjoittaa erinäisistä asioista ihan vaan jo kirjoittamisen ilosta ja hyödystä, ja jos sen voi muille interwebsin seikkailijoille tutuista tuntemattomiin helposti jakaa, on sekin kivaa plussaa. Koska päivittäinen elämäni Suomessa ei varmastikaan ole ihan niin kiinnostavaa kuin vaihtoni Japanissa, mietin että pelkän kuulumisten raportoimisen sijaan voisi blogilla tehdä vähän jotain muuta.


Vaikka tämän merkinnän olisi voinut jättää pelkäksi tekstiksi, se näytti mielestäni niin orvolta että laitoin sitten kuitenkin kaksi kuvaa mukaan.

Koska pidän niin paljon monista asioista, pohdin, että voisin isosta pitkästä listasta arvostamiani asioita poimia aina yhden tai pari, joita sitten niille omistetussa merkinnässä hehkutan ja pohdin, samalla omasta suhteestani niihin avautuen. Ja jos viimeaikaisiin kuulumisiinkin moinen asia liittyy, niin samalla voi kertoa niistäkin. Haaveinani on ollut myös kirjoittaa edes joskus kolumni/essee -tyylisiä tekstejä ja vielä yksi hämärä idea oli yhden monista henkilökohtaisista tavoitteen päämääräksi tekeminen (terveellisemmät elämäntavat, itsensä muunlainen kehitys jne.) ja sen etenemisen seuraamisblogi. Eli valinnanvaraa olisi, ainut vaan että olen a) toivottoman huono päättämään b) harvoin tarpeeksi pitkäjänteinen ja c) melko taidoton toteuttamaan suoraviivaisia, rajattuja ja sopivasti tiivistettyjä tekstejä (vaikka viimeisen harjoitukseenhankin tätä blogia voisi käyttää). Eli tästä tuskin selkeästi tulee mitään edellämainituista, mutta osia niistä ehkä löytyy.

Sinänsä mihinkään liittymätön kuva nro. 2. Voisin yhdistää tämän tekstiin siten, että jos tekisin sen 20304 things I like -blogin, voisin kertoa vaikkapa rakkaudestani kuvaustilanteessa harrastettuun aktiviteettiin tai erinäisiin kasseihin.
Mitäköhän nyt sitten lopulta voisin sanoa tätä blogia kuvailemaan. En voi luvata varmasti melkeinpä mitään. Yritän kuitenkin, luvassa on (ehkä) siis...- Tästä edellistetäkin blogista tuttua ja tässä merkinnässäkin esiteltyä jonkinlaista kirjoittamaani tekstiä
- Menneen vaihtokokemuksen jauhantaa ja muita syvällisiä pohdintoja myös aiheista, jotka eivät edes sinänsä suoraan kuuluisi minulle
- Ajatuksia erinäisistä teoksista (musiikkilinkkauksia ja -hehkutuksia väliltä vaihtoehtoindiepophifistely ja muinaiset radiohitit, hyviä ja huonoja leffoja, itseä miellyttäneitä kuvataideteoksia ja ehkä omienkin esittelyä asiaan kuuluvan haukkumisen kera jne.)
- Turhaa hehkutusta myös turhamaisista asioista (tämä ei ole tyyliblogi mutta tänne saattaa päätyä myös muutama vaatekappale)
- KUVIA!!!11*
- Erinäisiä asioita paremmaksi ihmiseksi pyrkivän, mitään lopullisesti päättämättömän, helposti innostuvan ja loputtomasta listasta asioita ilahtuvan, mutta myös etenkin itseensä helposti turhautuvan lukiolaisnuoren elämästä. Myös niitä kuulumisia.

*Järjestelmäkamerani kun sanoi sopimuksensa luultavasti suhteellisen lopullisesti irti Japanissa aika pian ulkoasun kuvan ottamisen jälkeen, kuvat eivät tule olemaan yhtään niin kivoja kuin edellisen blogin alkupuolen kuvat. Tai yhtään sellaisia kuin ne kuvat joita haluaisin ottaa. Niitä kuitenkin tulee olemaan seuraavissa merkinnöissä, ehkä jopa paljon, ja onneksi ehkä eivät kaikki niin huonoja (kun toistenkin ihmisten kameralaitteita ja netistä löytämiänkin kuvia ehkä tulen lainaamaan) kuin voisivat olla.

Arvostan jos luit tänne asti, toivottavasti eksyt tänne myöhemminkin!


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

3 kommenttia:

 1. AH ♥

  haluun kans tän värisen blogin taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa myönnän että nää värit on semikivat. Vaikkakin niitä en olekaan itse suunnitellut kun Bloggerin valmispohja pelasti taas. Mut ainakin ton mun ottaman kuvan värit sopi hyvin ja silleen. : D

   Poista
 2. hehee

  heh

  hehehe


  minä odotan jatkoa.

  VastaaPoista